Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Ontdek bij Sanders Zomerpakket een uitgebreide collectie non-food producten, perfect om zelf samen te stellen als uniek zomergeschenk voor personeel, medewerkers, relaties en klanten. Onze non-food producten zijn zorgvuldig geselecteerd om te passen bij de zomerse sfeer en zijn ideaal om toe te voegen aan zomerpakketten voor een extra touch.

Met het zelf samenstellen van zomerpakketten kun je een persoonlijke en unieke ervaring creëren voor de ontvangers. Of het nu gaat om een bedankje voor hardwerkend personeel, een attentie voor loyale klanten, of een blijk van waardering voor waardevolle relaties, onze non-food producten maken het zomergeschenk compleet.

Bij Sanders Zomerpakket vind je een divers assortiment van non-food producten die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Van handige gadgets en praktische accessoires tot stijlvolle decoratieve items, wij hebben wat je nodig hebt om je zomerpakketten extra speciaal te maken.

Laat ons je helpen bij het samenstellen van jouw ideale zomergeschenk of zomerpakket met non-food producten. Bezoek vandaag nog onze website en ontdek hoe eenvoudig het is om zelf zomerpakketten samen te stellen voor een zomer vol warme gebaren en waardering!