Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Ontdek bij Sanders Zomerpakket een veelzijdige collectie zomerpakketten met een neutrale kleurselectie. Perfect om zelf samen te stellen als uniek zomergeschenk voor personeel, medewerkers, relaties en klanten. Onze neutrale zomerpakketten bieden een tijdloze en elegante keuze voor elke gelegenheid.

Met het zelf samenstellen van zomerpakketten kun je een persoonlijke Touch toevoegen aan je cadeau. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een teambuilding evenement of een blijk van waardering aan klanten, onze zomerpakketten in neutrale kleuren zijn een veelzijdige optie die altijd in de smaak valt.

Bij Sanders Zomerpakket vind je een mix van food en non-food producten die perfect passen bij de zomerse sfeer. Van heerlijke snacks tot praktische gadgets, onze zomerpakketten hebben voor ieder wat wils.

Laat ons je helpen bij het samenstellen van jouw ideale zomergeschenk of zomerpakket in een neutrale kleur. Bezoek vandaag nog onze website en ontdek hoe eenvoudig het is om zelf zomerpakketten samen te stellen voor een zomer vol plezier en veelzijdigheid!