Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

 

Ontdek bij Sanders Zomerpakket een breed assortiment zomerpakketten met een kleurselectie in het levendige geel. Perfect om zelf samen te stellen als uniek zomergeschenk voor personeel, medewerkers, relaties en klanten. Onze gele zomerpakketten bieden een sprankelende keuze voor elke gelegenheid.

Met het zelf samenstellen van zomerpakketten kun je een persoonlijke Touch toevoegen aan je cadeau. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een teambuilding evenement of een blijk van waardering aan klanten, onze zomerpakketten in het geel zijn een vrolijke en veelzijdige optie.

Bij Sanders Zomerpakket vind je een mix van food en non-food producten die perfect passen bij de zomerse sfeer. Van heerlijke snacks tot trendy accessoires, onze zomerpakketten hebben voor ieder wat wils.

Laat ons je helpen bij het samenstellen van jouw ideale zomergeschenk of zomerpakket in de kleur geel. Bezoek vandaag nog onze website en ontdek hoe eenvoudig het is om zelf zomerpakketten samen te stellen voor een zomer vol plezier en kleur!