Samenstellen van uw zomerpakket, online of toch liever off-line?

Het samenstellen van uw zomerpakket staat centraal bij www.sanderszomerpakket.nl Het traditionele samenstellen in de showroom alleen dan online. Door de pakketten die wij al met zorg voor u hebben samengesteld te showen hoeft u simpel weg maar een paar klikken te verrichten om uw pakket helemaal eigen te krijgen.

Het samenstellen werkt als volgt:

1. Kies een basispakket

Hier neemt u de keuze welke pakket het meeste bij u aansluit, hier kan u zelf de criteria aan toe passen die voor u belangrijk is. Mannen of vrouwen, kleur, thema, etc. Begint u liever helemaal met 0 en wilt u uw pakket volledig zelf samenstellen dan kan dit ook. Klikt u dan bij Zomerpakketten op het pakket met de titel: “Stel samen vanaf het begin”.

2. Stel het pakket naar wens samen

U heeft nu uw begin pakket gekozen. De kans bestaat dat er dingen in het pakket zitten die u liever anders zou willen zien. Dit is het punt dat u uw zomerpakket kan gaan samenstellen. Bekijk de inhoud aan de rechterzijde van de pagina via ‘Bekijk inhoud eigen pakket’. U kan hier gemakkelijk producten verwijderen en toevoegen. Heeft u het Luxe strandpakket gekozen maar heeft u er graag een strandbal met logo bij? Dan kijkt u bij zomeractiviteiten en hier kan dan de gewenste strandbal worden gekozen. De prijzen en de inhoud ziet u veranderen. Zo laat er weinig meer te wensen over.

3. Laat je producten bedrukken

Een product met leuke slogan of met uw bedrijfslogo maakt uw zomerpakket natuurlijk nog meer eigen. Deze optie bieden wij u bij www.sanderszomerpakket.nl. Bijna alle non-food producten zijn te bedrukken. Wij adviseren minimaal 1 product uit uw pakket te bedrukken. De extra tijd die je hiermee kwijt bent weegt niet op tegen de extra inhoud van het pakket. Door uw relatiegeschenk te bedrukken blijft naast het moment van geven ook in de toekomst uw naam zichtbaar bij uw relatie of personeel. www.sanderszomerpakket.nl is onderdeel van www.sandersgifts.nl, en wanneer u nog meer opties wilt bekijken wat er in uw zomerpakket zou kunnen kan u ook de website van Sanders Gifts raadplegen; www.sandersgifts.nl alles wat u hier treft zou in uw zomerpakket geplaatst kunnen worden. Laat dit in de opmerkingen weten en wij nemen contact met u op.

4. Reken uw producten veilig af

Het afrekenen van uw producten kan in een veilige omgeving. De volgende betalingsvormen zijn mogelijk:

  • iDEAL betaling
  • Op factuur voor levering
  • Op factuur na levering

Bestaan er bij u nog twijfels, neem dan contact met ons, telefonisch, per mail of via het contactformulier op onze website.

Heldere communicatie – Eigen inpakservice – Elke pakket is uniek