Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Ontdek bij Sanders Zomerpakket een uitgebreide collectie van BBQ-zomerpakketten, perfect om zelf samen te stellen als uniek zomergeschenk voor personeel, medewerkers, relaties en klanten. Onze BBQ-pakketten bieden een heerlijke mix van food en non-food producten voor een onvergetelijke zomerse ervaring.

Met het zelf samenstellen van zomerpakketten kun je een persoonlijke touch toevoegen aan je cadeau. Of het nu gaat om een bedrijfsbarbecue, een teamuitje of een zomers bedankje voor klanten, onze BBQ-pakketten zijn een smaakvolle en veelzijdige optie.

Bij Sanders Zomerpakket vind je een gevarieerd assortiment van BBQ-gerelateerde producten en andere zomerse lekkernijen. Van sappige hamburgers tot verfrissende drankjes en handige BBQ-accessoires, onze zomerpakketten hebben voor ieder wat wils.

Laat ons je helpen bij het samenstellen van jouw ideale BBQ-zomergeschenk of zomerpakket. Bezoek vandaag nog onze website en ontdek hoe eenvoudig het is om zelf zomerpakketten samen te stellen voor een zomer vol smaak en gezelligheid!