Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Ontdek bij Sanders Zomerpakket een uitgebreide selectie van brievenbusproducten, perfect om zelf samen te stellen als uniek zomergeschenk voor personeel, medewerkers, relaties en klanten. Onze brievenbuspakketten bieden een gevarieerde mix van food en non-food producten, ideaal voor een verrassing op de deurmat.

Met het zelf samenstellen van zomerpakketten kun je een persoonlijke touch toevoegen aan je cadeau. Of het nu gaat om een blijk van waardering voor hardwerkende medewerkers, een bedankje voor loyale klanten, of een attentie voor waardevolle relaties, onze brievenbuspakketten zijn een praktische en veelzijdige keuze.

Bij Sanders Zomerpakket vind je een divers assortiment van producten die perfect passen bij de zomerse sfeer. Van heerlijke snacks en verfrissende drankjes tot handige gadgets en zomerse accessoires, onze brievenbuspakketten hebben voor ieder wat wils.

Laat ons je helpen bij het samenstellen van jouw ideale brievenbuszomergeschenk of zomerpakket. Bezoek vandaag nog onze website en ontdek hoe eenvoudig het is om zelf zomerpakketten samen te stellen voor een zomer vol plezier en verrassingen!