Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Zomerpakket Vuurschaal

Beschrijving

Als je een knus zomers avondje tegemoet gaat dan kan een vuurschaal natuurlijk niet ontbreken. Met de vuurschaal die klaar staat, de zweedse fakkel die gemakkelijk wordt aangestoken en het Desperados biertje die wordt geopend ga je zeker een heerlijk avondje beleven. Op en top genieten met het Zomerpakket Vuurschaal. Pas ook dit pakket aan zoals u dit wenst, klik op kies dit pakket verwijder eventueel wat standaard artikelen en voeg bijvoorbeeld een nog een zomerse activiteit toe. Doe het zoals u het wenst, geen pakket is perfect zonder de aanpassing van u. Bij Sanders Zomerpakketten is dit zeer gemakkelijk te realiseren en kan u dit op uw tijd en wijze doen. De verpakking mag u zelf aangeven in de opmerkingen, standaard zal dit pakket verpakt worden in een strakke doos maar op uw wensen kunnen wij inspelen.

  • Afmeting special gifts geschenkdoos: 405 x 400 x 420 mm
  • U kunt een gepersonaliseerd kaartje toevoegen aan het pakket. U vindt de gepersonaliseerde kaartjes onder het kopje verpakkingen!
  • Sanders Gifts is gespecialiseerd in individuele verzending naar huisadressen! Voor brievenbusverzending NL rekenen wij €4,25 excl. BTW en voor pakketverzending NL €8,50 excl. BTW.