Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Luxe strandpakket

Beschrijving

Echt verrassen doe je met dit luxe strandpakket. De koeltas geeft in combinatie met alle gele producten een gave uitstraling! Samen met diverse zomerse activiteiten maar het een dagje naar het strand compleet. De alcoholische drinks zijn een prettige bijkomstigheid en verhogen het schenkrendement. Ook is er gedacht aan de liefhebbers van alcoholvrij bier! De zonnebril is UV werend en door de zonnebrand vergeet men zicht niet in te smeren. Ook hier geldt weer net zoals alle andere pakketten dat het mogelijk is om het pakket nog meer eigen te maken door hem verder samen te stellen en eventueel met logo te bedrukken. Twijfel niet langer en ga aan de slag met dit fantastische luxe strandpakket.

  • U kunt een gepersonaliseerd kaartje toevoegen aan het pakket. U vindt de gepersonaliseerde kaartjes onder het kopje verpakkingen!
  • Sanders Gifts is gespecialiseerd in individuele verzending naar huisadressen! Voor brievenbusverzending NL rekenen wij €4,50 excl. BTW en voor pakketverzending NL €8,50 excl. BTW.